09 augustus 2024

De trip van je leven in Lloret de Mar!

De vakantie is bijna gedaan! Tijd om dat te vieren met een epische reis naar de zon, waar we de vakantie afsluiten met té gekke feestjes op de partybestemming van de zomer, Lloret de Mar! Met Jongerentravel en honderden andere reizigers beleef je de ultieme reis, compleet met alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. En dat allemaal vanaf slechts €399! Say What?!

Wat maakt deze Last Minute Partytrip uniek?

 

 

GRATIS partydeal Lloret!
Lloret de Mar staat bekend om zijn levendige nachtleven, en met onze GRATIS partydeal krijg je toegang tot de beste clubs en bars in de stad, toegang tot exclusieve White Parties, Bartours, toegang tot onze fantastische JT-Summerparty en zoveel meer!

 

 

 

 

GRATIS drankenpakket bij boeking vanaf 4 personen!
Boek je met minimaal vier vrienden? Dan krijg je van ons een GRATIS drankenpakket! Dat betekent dat je alvast kunt proosten zodra je aankomt.

 

 

 

Eigen Jongerentravel-DJ's!
Geen Jongerentravel zonder knallende muziek, toch? Daarom nemen we onze eigen Jongerentravel-DJ's mee! Zij zorgen ervoor dat elke avond gevuld is met de beste beats, speciaal voor onze groep. Verwacht feesten die doorgaan tot in de vroege uurtjes.

 

 

 

 

Coole JT-gadgets!
Wat is een feest zonder coole gadgets? Onze JT-gadgets tijdens de reis krijg je er gratis bij! Extra glitter en glamour om te vieren in stijl!

 

 

 

GRATIS crazy poolparty!
Geen zomer zonder een poolparty, en bij Jongerentravel doen we dat natuurlijk in stijl. Onze crazy poolparty is een van de hoogtepunten van de reis. Verwacht een zwembad vol feestende mensen, opblaasbare gadgets, cocktails, en de beats van onze DJ's.

 

 

GRATIS annuleringsverzekering!
We snappen dat plannen soms kunnen veranderen. Daarom bieden we een GRATIS annulatieverzekering aan bij je boeking. Geen zorgen als er iets tussenkomt – wij zorgen ervoor dat je zonder zorgen kunt boeken en je volledig kunt focussen op het vieren!

Hoe boek je jouw last minute naar Lloret de Mar?

Het boeken van jouw onvergetelijke reis is heel eenvoudig via onderstaande link. Kies je favoriete data, nodig je vrienden uit, en boek snel online.

Met prijzen vanaf slechts €399, inclusief transport, verblijf en al deze geweldige extra’s, is dit een deal die je niet wilt missen.

BOEK NU! 

Lloret de Mar wacht op jou en je vrienden voor een vakantie vol zon, feest en avontuur. Waar wacht je nog op?

Het afsluiten van de zomer? Dat vier je in Lloret de Mar met Jongerentravel!


top